Ingredients
4 carbassons
3 pebrots verds
2 cebes
1 llauna de tonyina
1 llauna pebrot “piquillo”
8 làmines de mozzarella
1 culleradeta d’orenga
1 tassa de brou de verdures o pollastre
Partir els carbassons amb quatre trossos, posar-los en una plata per anar al forn i coure’ls amb sal i oli.
Un cop cuits, buidar-los i reservar la polpa.
Tallar en juliana el pebrot i la ceba i saltejar-lo en una paella amb oli, quan estigui gairebé cuit, abocar-hi la tonyina ben escorreguda. Afegir-hi la polpa del carbassó remenant-ho bé. Finalment farcir les barquetes de carbassó, posar la mozzarella i l’orenga pel damunt i gratinar.
Per la salsa
Escalfar el pebrot de piquillo amb una gota d’oli, afegir-hi el brou i triturar-ho.
Per servir, posar salsa al plat i després els carbassons.
Carbasons Farcits Amb Tonyina I Salsa De “Piquillo”
Etiquetes de comentaris: Receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada