Carbasons Farcits Amb Tonyina I Salsa De “Piquillo”

Ingredients
4 carbassons
3 pebrots verds
2 cebes
1 llauna de tonyina
1 llauna pebrot “piquillo”
8 làmines de mozzarella
1 culleradeta d’orenga
1 tassa de brou de verdures o pollastre

Partir els carbassons amb quatre trossos, posar-los en una plata per anar al forn i coure’ls amb sal i oli.

Un cop cuits, buidar-los i reservar la polpa.

Tallar en juliana el pebrot i la ceba i saltejar-lo en una paella amb oli, quan estigui gairebé cuit, abocar-hi la tonyina ben escorreguda. Afegir-hi la polpa del carbassó remenant-ho bé. Finalment farcir les barquetes de carbassó, posar la mozzarella i l’orenga pel damunt i gratinar.

Per la salsa

Escalfar el pebrot de piquillo amb una gota d’oli, afegir-hi el brou i triturar-ho.
Per servir, posar salsa al plat i després els carbassons.