Salmó Amb Verduretes A La Crema D’anet

Ingredients:
4 supremes de salmó de 150 g
un carbassó petit
un porro
una pastanaga
8 espàrrecs verds
50 g de mantega
un vaset de xerès sec, suc de llimona
100 ml de brou de peix (no de salmó)
anet
2 escalunyes

Preparació
. En una safata untada amb mantega, col•locarem el salmó amb una mica de sal i pebre, la llimona, el xerès, el brou de peix, 200ml de crema de llet, les escalunyes tallades ben petites i un polsim d’anet. Posar-ho al forn prèviament calentat a 180 graus, durant 5 minuts.
. Una vegada cuit, ho traiem del forn; aboquem el suc en un cassó, juntament amb la nata. Ho deixem coure uns deu minuts i ho lligarem amb una mica de farina de blat de moro desfeta en aigua.
. Colar la salsa i abocar-la damunt del salmó.
. Les verdures tallades a palets, les podem saltejar amb una miqueta d’oli i sal, o bé escaldar-les dins l’aigua bullint, prèviament salada, i refredar-les amb gel. Posar-les per damunt del salmó i escalfar-ho tot junt.