Crema De Carbassa Amb Cruixents De Pernil

Ingredients:
1 porro
1 pastanaga
api
1/2 kilo de carbassa pelada
1 vas de llet
1 litre de brou de pollastre o de verdura
1/2 vas de crema de llet
4 tires de pernil

Preparació:
. Sofregir amb oli i mantega les verdures i quan comenci a agafar color posar-hi la carbassa tallada a daus petits, donar-li un parell de voltes i afagir el brou i la llet, fins a cobrir tots els ingredients.
. Deixar bullir durant ½ hora, i si es cou amb una olla a pressió, 5 minuts des que comença a bullir. Es tritura amb el pimer i es cola; es rectifica de sal i es reserva.
. En una paella antiadherent i sense oli saltejarem el pernil, que haurem tallat a palets molt fins, fins que quedin cruixents.
. Muntar la nata fins que tingui una certa consistència.
. Finalment, per presentar el plat, posarem la crema de carbassa en una tassa o un plat soper. Posem a sobre una cullerada sopera de la nata que hem muntat i, finalment, els cruixents de pernil sobre la nata.