COL·LABORACIONS

Fundació para la Psicosomàtica Clínica i Humanística

http://www.sbr-fpch.org/

Entrevista a Salomón Sellan en la contra-tapa de La Vanguardia

http://www.saulperez.com/entrevista-al-dr-salomon-sellam/


Col·laboració de Les Lliantes de la Troka amb El Far, per a Sant Jordi 2013

Com saben en la nostra paradeta de Sant Jordi s'han venut unes belles roses gràcies a l'aportació solidària de LES LIANTES DE LA TROKA.

Hem recaptat de la venda d'aquestes belles Roses de Sant Jordi l'import de 581€, que és totalment pel Far.

MOLTES GRÀCIES !!!!!!!!!


Aquí tenim la informació de la Perruquería que col·labora amb El Far


La Teràpia De "Flors De Bach" Al Far Està Rebent Gran AcceptacióCom ja sabeu, SEDIBAC (Societat per l'Estudi i Difusió de la Teràpia del Dr. Bach de Catalunya) es va oferir a col·laborar desinteressadament amb nosaltres brindant particularment els seus serveis als pacients usuaris del Far.

Segons SEDIBAC:”.../... Ser terapeuta floral "no es sólo dar flores": es también comprender qué le está sucediendo a la persona que estamos entrevistando. Cómo es su personalidad, cómo debemos conducir ese tratamiento, qué decir, qué no decir, cuándo intervenir y cuándo no, cómo reaccionar frente a determinadas actitudes y especialmente saber distinguir la normalidad de la anormalidad”.

Bé doncs, això és el que fa les nostres magnífiques terapeutes Olga Mussons i Ester Oliveres, que prèvia entrevista personalitzada preparen les essències florals a la mida de cada pacient . El preu a pagar pel tractament i la consulta es de tres euros, una quantitat absolutament simbòlica.

Olga i Ester ens visiten els dijous i divendres de cada setmana en el Club Sant Jordi, en una sala cedida gentilment per de La Caixa de Catalunya.

Important: Per ser atés cal demanar hora trucant prèviament al telèfon del FAR.

Olga i Ester pertanyen a SEDIBAC, web: http://www.sedibac.org/
Jean Routchenko¡Ya abro mi propio centro en Barcelona!

En mi web podréis encontrar todo un catálogo de actividades que espero os guste.

Si sois miembros de la asociación "el far" tenéis un 40% de descuento en los talleres con solo presentar vuestra afiliación.

Aprovecho para comunicaros que aún tengo plazas libres para los seminarios de abril.

Jean Routchenko               http://www.funcionaren3c.com/

Gimnàs Curves. Un Gimnàs diferent i solidari


Al C/Calderón 160 hi ha el gimnàs CURVES, un gimnàs familiar, que porten la Mireia, el seu germà Xavi i els seus pares. Però no es tracta d’un gimnàs com els altres, sinó d’un gimnàs solidari.

http://www.curves.es/


L’Octubre del 2008 ja van participar en una conscienciació del càncer de mama. El beneficiari d’aquesta campanya va ser EL FAR, que amb els diners que es van recollir vam poder imprimir tríptics i fer fotocòpies pel nostre taller de mandales. Les persones que col·laboraven van participar en un sorteig d’un lot d’articles curves.

El Març del 2009 van organitzar la Campanya de recollida d'aliments amb "EL REBOST SOLIDARI DE LA PURÍSSIMA". Van contactar amb el grup "SOM-HI" hi van recollir uns 500 kg. de menjar. Entre les persones que hi van participar es va sortejar "Bosses Ecològiques Curves".


Aquest Octubre han organitzat la 2ª Campanya de conscienciació del Càncer de Mama i un cop més el beneficiari ha estat El Far. Amb els diners que s’han recollit podem comprar un ordinador portàtil i camilles. Entre totes les participants s’ha sortejat un lot d'articles Curves.

Durant aquestes campanyes, Curves Sabadell no cobra la matrícula a les noves sòcies que s'hi inscriuen si hi col·laboren. 

I ara, venen loteria de Nadal. Cada participació val 5€ i hi ha 1€ de donatiu. Aquest € va destinat a la "FUNDACIÓ IL·LUSIONS" per als nens malalts de càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu de BCN. Aquesta loteria l’han fet entre tots el Curves de Catalunya.

Realment es tracta d’un gimnàs diferent pel seu caliu i la seva solidaritat, una gran lliçó per a tots nosaltres.

Gràcies per la vostra ajuda. Fa falta més gent com vosaltres.

Seguir llegint (+)