Cuixetes De Pollastre Amb Prunes, Poma i Albercoc.

Ingredients
8 cuixetes de pollastre
1 ceba
1 pastanaga
1 tomàquet
llorer
½ l. de brou
12 prunes
1 poma
12 albercocs secs
1 vas de vi ranci

Rostir el pollastre amb les verdures. Quan estigui cuit, abocar-hi mig vas de vi ranci, deixar-ho uns moments i treure el pollastre. Amb les verdures que queden a la cassola farem el jus (suc) afegint el brou pel damunt. Ho deixem bullir fins que es redueixi a la meitat. Passar-ho pel “xino”.

En una paella amb un xic d’oli del rostit, saltejarem primer la poma tallada a daus i a continuació els altres ingredients. Al cap d’uns moments abocarem la resta del vi ranci i el deixarem evaporar.

Ajuntar el pollastre amb els fruits secs i deixar-ho coure a foc lent durant 5 minuts. Finalment hi posarem el suc que tenim preparat.