Flaó (un postre exquisit)

Ingredients per la pasta brisa
. 120 dl d’oli d’oliva

• una copa de moscatell

• un pols de canyella

• 300 g de farina

• ratlladura de llimona

• 3 cullerades d’aigua

Preparació

• Per la pasta brisa barrejarem tots els ingredients fins que quedi una massa compacta; deixar-ho reposar mitja hora. Estirar la massa de mig centímetre de gruix sobre paper d’alumini, donar-li la forma del motlle fent que al voltant quedi de dos centímetres d’alçada. Punxar-ho bé i coure-ho al forn a 160º durant mitja hora.


Ingredients del farcit

• 400 g de mató de cabra

• 5 ous

• 250 g de sucre

• ratlladura de llimona

• fulles de menta fresca abundant


Farcit


• En un recipient alt posarem tots els ingredients i els triturarem amb el minipimer.

• Quan la pasta brisa estigui cuita hi aboquem el farcit i ho posem de nou al forn durant mitja hora a 130º.

• Ho deixem refredar i espolsem sucre llustre pel damunt.