Ingredients per la pasta brisa
. 120 dl d’oli d’oliva
• una copa de moscatell
• un pols de canyella
• 300 g de farina
• ratlladura de llimona
• 3 cullerades d’aigua
Preparació
• Per la pasta brisa barrejarem tots els ingredients fins que quedi una massa compacta; deixar-ho reposar mitja hora. Estirar la massa de mig centímetre de gruix sobre paper d’alumini, donar-li la forma del motlle fent que al voltant quedi de dos centímetres d’alçada. Punxar-ho bé i coure-ho al forn a 160º durant mitja hora.
Ingredients del farcit
• 400 g de mató de cabra
• 5 ous
• 250 g de sucre
• ratlladura de llimona
• fulles de menta fresca abundant
Farcit
• En un recipient alt posarem tots els ingredients i els triturarem amb el minipimer.
• Quan la pasta brisa estigui cuita hi aboquem el farcit i ho posem de nou al forn durant mitja hora a 130º.
• Ho deixem refredar i espolsem sucre llustre pel damunt.
Flaó (un postre exquisit)
Etiquetes de comentaris: Receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada