Ioga i Chikung

La ioga i les pràctiques orientals de relaxació estan de moda. Si en els vuitanta va triomfar el culte al cos esvelt i musculós, l’aeròbic i les taules amb aparells de força, en els noranta va començar a introduir-se de forma gairebé massiva en Occident les pràctiques de relaxació del cos i les tècniques que exerciten la ment a la recerca de l'equilibri.

Tots sabem que el manteniment òptim de la salut consisteix en estar en equilibri amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn. És per això que des de EL FAR oferim dues activitats on procurem donar eines perquè cada persona pugui aplicar principis tan senzills com és la consciència corporal, o el treball de la respiració, en un espai on aturar-se, regenerar-se i prendre consciencia d’un mateix.

Això ho aconseguim amb la pràctica de la “ioga” i el “ckikung”.


La nostre activitat és possible gracies a la col·laboració de:

- L’AJUNTAMENT DE SABADELL - que ens ofereix una de les sales del Centre Cívic de Sant Oleguer de Sabadell

- Al personal del Centre que reserva i prepara la sala.

- I a la nostra magnifica professora “Lorelen” que de forma desinteressada imparteix les seves classes magistrals, adaptades a cadascun dels assistents.

De forma molt planera poden dir que:

- La ioga és una disciplina original de l'Índia que té com objectiu harmonitzar el cos físic, emocional i mental. Per aixó s'ajuda d’adequats sistemes de respiració, postures corporals correctes i la meditació.

- El Chikung consisteix en una sèrie d'exercicis que ajudats per la respiració, el moviment i la concentració ens ajuden a millorar la nostra salut i a augmentar la nostra vitalitat.

Ens podeu trobar en el Centre Cívic de Sant Oleguer, situat al carrer Sol i Padrís de Sabadell, els dimars de 10 a 12.

EL FAR