Obra de Teatre

El proper dissabte 21 de març a les 22’00 hores i el diumenge 22 de març a les 18’00 hores , la companyia de teatre CINC + 1 presenta l’obra de teatre “DESPRES DE LA PLUJA” de Sergi Belbel en benefici de EL FAR i de l’AECC delegació de Barberà del Vallès. El preu de les entrades és de 10 Euros i les podeu aconseguir a:

Sabem que la proposta d’aquesta donació va ser iniciativa teva Marisol.

Marisol és actriu del grup CINC + 1 i és una magnifica dona a la que el càncer va posar a proba per dues vegades. Des del Far volem agrair els gest de la donació i dir-te que nosaltres també l’estimem moltíssim. No és pels diners Marisol, és perquè sabem el que sents, i ho compartim.

Per tot això i més, des del Far volem agrair de tot cor aquesta iniciativa al GRUP DE TEATRE ELS CINC + 1 i a tu.

CALÇATS FERRERES, C/Les Valls 31, Sabadell
GINA PUBLICITAT, C/Manuel de Falla 34, Barberà del Vallès
Taquilla AUDITORI MARIA FELIU 1, Barberà del Vallès (una hora abans de la funció).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabem que la proposta d’aquesta donació va ser de tu , Marisol.
Marisol és una magnifica dona al que el càncer la va posar a proba per dues vegades. Des del Far vull agrair aquest magnífic gest i dir-te que nosaltres també l’estimem moltíssim. No és pels diners Marisol, és perquè sabem el que sents, i ho compartim.
Per tot això i més en nom del FAR vull agrair aquest gest a tu i al magnífic GRUP DE TEATRE ELS CINC +.
Aurora

Anònim ha dit...

Estic molt amossionada per les teves paraules Aurora ,GRACIES,GRACIES GRACIES............
Fer aquesta obra per a mi es un repte molt important ja que quan la varem preparar per primer cop els càncers em van impedir actuar .Ara gàcies al càncer ho puc fer. Ironies de la vida .Dic un repta tambe perque he tingut que estudiar amb cinc mesos el que els meus companys van fer amb quasi dos anys ,aixi que us prego comprenció si tinc algun entrevanc o llacuna (que jo em dic que no pasara ).però amb antel.lació gràcies per la vostre comprenció.
Una abraçada de tot cor a totes i tots els que com jo savem viure........

Marisol

Anònim ha dit...

Per mi Marisol et una gran mestra que em dona lliçons de vida: El teu projecte professional, el teatre, pots em tot, ets una canya, i sempre amb el teu somriure, la teva rialla i el teu estil.
Gracies.
T'estimo
Ester

Anònim ha dit...

Gracias Marisol por tu sonrisa y el coraje de vivir,gracias por dejarme compartir momentos especiales junto a todos tus compañeros,gracias de corazon un besito ASUN
24/3/2009 11:30