Taller de Belles Arts

Us proposem un nou Taller de Belles Arts.

Tot seguit trobareu les reflexions i l'explicació d'aquest Taller en paraules de la Gloria, la voluntària que l'impartirà.

Es farà al C.C Sant Oleguer els divendres de 10 a 12.15h. 

Rebeu una forta abraçada.


TALLER DE BELLES ARTS
"No haga caso de las reglas y principios, sino pinte usted lo que vea y lo que sienta. Pinte con decisión y sin remilgos... uno debe tener el arrojo y correr riesgos de equivocarse y cometer fallos. Solo hay un maestro: la naturaleza".  Paul Cezanne

" El arte realmente moderno tiene conciencia de abstracción como sentimiento de belleza". Piet Mondrian

"Trabaja de dentro a fuera, igual que la naturaleza". Jackson Pollock
 Benvolgudes companyes,

He començat amb algunes cites d'alguns grans artistes, desde la prehistoria,  la pintura, el color i el gest, han estat un medi de comunicacio.
L'art es el llenguatge de l'anima i l'esperit, es el llenguatge del coneixement d'un mateix.
L'objectiu d'aquest taller es ensenyar tecniques, teoria del color i observar el treball dels grans mestres, per trobar una manera propia, unica e individual d'expressar les necessitats interiors i vivencies de cada un.
Taller enfocat tant a gent amb i sense coneixemenrs pictorics; jo nomes acompanyo i donc eines a cada un per recorrer aquest cami. 
Treballarem amb pintures acriliques i textures, pero ens adaptarem segins les vostres necessitats poden coneixer l'aquarel.la, dibuix amb carbonet, conte i/ o pastels.
Tothom te necessitat d'expressar-se, tothom pot expressar-se!
Espero la vostra participacio amb molta ilusio.
                           Gloria Martinez Vers