SHIATSU



Shiatsu és una forma de massatge terapèutic o treball corporal que prové de Japó i Xina, basat en l'antiga medicina Xinesa i adaptat a la saviesa occidental. L'eina bàsica del Shiatsu és el contacte en el seu ampli sentit, a través del pressió amb dits o mans, amb estiraments i mobilitzacions, oferint suport i acompanyant la respiració, un contacte humà en l'aquí i ara.

És especialment útil per revitalitzar el cos i la consciència corporal i així despertar la potència de curació del nostre cos. Tracta a la persona de manera integral adaptant la sessió a les seves necessitats i enfocant íntegrament mes que el seu conjunt de símptomes.

El Shiatsu es practica sobre un matalasset de cotó ja que el suport de la terra facilita el moviment del receptor i permet exercir un ventall més ampli de tècniques. La durada de la sessió és d'una hora i el receptor vas veure roba còmoda.

Dirigit a qualsevol dels socis amb el motiu d'ajudar a enfrontar i a acompanyar el vostre procés personal, tant per als malalts o els que estan recuperant com per a les persones del seu entorn.

Shiatsu: 2º i 4º divendres de cada mes de 16 a 19h (1 hora per usuària), sol·licitant hora prèviament. Al Centre Cívic Sant Oleguer.

Salutacions,
Guy