Taller d'Homeopatia

Benvolguts amics ens fa molta il·lusió comunicar-vos que posem en marxa un nou Taller de Homeopatia.

Serà dirigit per la Dra. Montserrat Tatjer. 

Les consultes seran individuals amb cada persona que vulgui aquest servei.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb la Mercè Carbonell.

Desitgem que sigui del vostre gust i us esperem a tots.

Us adjuntem la informació:

MONTSERRAT TATJER I BALDRICH 
METGESSA HOMEÓPATA.

COM ET POT AJUDAR L’HOMEOPATIA?
ESCOLTANT PROACTIVAMENT, EN UNA CONVERSA RELAXADA, PER TAL DE TROBAR EL MEDICAMENT QUE MILLORARÀ LA QUALITAT DE VIDA DINTRE DELS PROCÈSOS MÉS GREUS DE LA MALALTÍA, CERCANT L’EQUILIBRI ENTRE LES POSIBILITATS I ELS DESITJOS.

QUÈ ES L’HOMEOPATÍA?
El mètode homeopàtic té els seus orígens a finals de 1700, quan el metge i químic alemany Samuel Hahnemann va establir els seus principis. Amb aquesta medicina és possible tractar les malalties estimulant l'organisme perquè aquest recuperi el seu propi equilibri. Per a això empra determinades molècules (d'origen vegetal o mineral) que produeixen els mateixos símptomes que la malaltia (principi de similitud) però diluïdes fins a reduir a la mínima expressió (principi de potenciació).
L'atenció homeopàtica millora l'atenció oncològica convencional beneficiant aspectes de la qualitat de vida dels pacients.
Ha demostrat no interferir amb els tractaments oncològics ni fer perillar la seva eficàcia.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentable que una metgessa d’un CAP de Sabadell es dediqui fora d’hores de feina a fer cursos d’homeopatia. Una pseudociència sense cap recolzament científic i de la qual es desprenen uns fonaments de pura vergonya. El pitjor és que en defensa d’aquestes merdes la seva praxis deixa molt que desitjar.