Gimnàs Curves. Un Gimnàs diferent i solidari

Al C/Calderón 160 hi ha el gimnàs CURVES, un gimnàs familiar, que porten la Mireia, el seu germà Xavi i els seus pares. Però no es tracta d’un gimnàs com els altres, sinó d’un gimnàs solidari.
L’Octubre del 2008 ja van participar en una conscienciació del càncer de mama. El beneficiari d’aquesta campanya va ser EL FAR, que amb els diners que es van recollir vam poder imprimir tríptics i fer fotocòpies pel nostre taller de mandales. Les persones que col·laboraven van participar en un sorteig d’un lot d’articles curves.

El Març del 2009 van organitzar la Campanya de recollida d'aliments amb "EL REBOST SOLIDARI DE LA PURÍSSIMA". Van contactar amb el grup "SOM-HI" hi van recollir uns 500 kg. de menjar. Entre les persones que hi van participar es va sortejar "Bosses Ecològiques Curves".
Aquest Octubre han organitzat la 2ª Campanya de conscienciació del Càncer de Mama i un cop més el beneficiari ha estat El Far. Amb els diners que s’han recollit podem comprar un ordinador portàtil i camilles. Entre totes les participants s’ha sortejat un lot d'articles Curves.

Durant aquestes campanyes, Curves Sabadell no cobra la matrícula a les noves sòcies que s'hi inscriuen si hi col·laboren.

I ara, venen loteria de Nada. Cada participació val 5€ i hi ha 1€ de donatiu. Aquest € va destinat a la "FUNDACIÓ IL·LUSIONS" per als nens malalts de càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu de BCN. Aquesta loteria l’han fet entre tots el Curves de Catalunya.


Realment es tracta d’un gimnàs diferent pel seu caliu i la seva solidaritat, una gran lliçó per a tots nosaltres.

Gràcies per la vostra ajuda. Fa falta més gent com vosaltres.

El Far.