Teatre i Altruisme

El passat 21 el 22 de març de 2009 , la companyia de teatre CINC+1 va presentar l’obra de teatre “Desprès de la pluja” de Sergi Belbel en l’Auditori Maria Feliu de Barberà del Vallès, en benefici de EL FAR i de l’AECC -delegació de aquesta ciutat-.

Em de dir que l’assistència de públic va ser més que satisfactòria i volem reiterar el nostre agraïment al grup de teatre CINC+1, als col·laboradors i al públic assistent en general, ja que gracies a tots plegats vam poder gaudir de dues tardes de teatre agradables a l’hora que solidaries. Acollim la donació amb satisfacció i agraïment.


En altre ordre de coses val a dir que, aquests acte ens ha brindat l’oportunitat de contactar per primera vegada entre l’associació de EL FAR i a l’AECC de Barberà del Vallès.

El fet és que, em tingut l’ocasió de contrastar que d’una banda l’AECC ofereix uns serveis assistencials solvents i amb un bagatge d’experiència que atorga una total confiança. I que d’altre banda, “EL FAR” és una entitat formada per un equip humà il·lusionat; aquesta il·lusió és el motor que genera l’altruisme que fa que, dia a dia, s’incorporin nous col·laboradors i nous usuaris. Els nostres recursos son innovadors, lúdics, propers i personalitzats.

L’important és que ambdues associacions tenen un mateix objectiu : ajudar al pacient oncològic.

Així doncs, les dues entitats podrien caminar plegades ja que es complementen, la qual cosa obre possibilitats de col·laboracions en un futur.

Novament gràcies per la donació al GRUP DE TEATRE CINC+1 i a tu Marisol.



1 comentaris:

Anònim ha dit...

Me gustaria poder compartir con todos vosotros mi experiencia en el taller DEL PERDON,ha sido para mi una experiencia liberadora de todos mis miedos,temores,fustraciones arrastrados desde mi infancia educacion,valores etc,doy las gracias a la Merce y al DEIXA'ESTIMAR.