Taller Pràctic de Cuina Energètica i Natural

“Buen Alimento,Mejor Pensamiento”
(Proverbi sud americà)
Impartit per: Carme Salaet
Naturòpata de Heilpraktiker Institute.
Formada a l’escola de cuina Montse Bradford i a l’IFP Sanitària Roger de Llúria, dirigida per Olga Cuevas.

Sessions de cuina pràctica pensades per a aquelles persones que estiguin interessades en millorar els seus coneixements sobre alimentació sana i energètica i les seves repercussions en la salut, comprovant que no és ni estranya ni avorrida de cuinar i de menjar.

Totes le receptes seran elaborades amb productes ecològics, incorporant:
--algues
--tofu
--seitan
--tempeh
--llets vegetals
--germinats
--amaniments

Metodologia
- Grups reduïts perquè sigui totalment participativa.
- A cada sessió els alumnes prepararan diferents plats.
- Es donaran totes les receptes preparades i es degustaran tots els plats.
- Es facilitarà informació sobre les qualitats energètiques de tots els productes emprats.