Contacte

Si vols contactar amb nosaltres, ens pots escriure a somelfar@hotmail.com
També ens pots contactar per telèfon al nombre: 692 599 681
Pot ser per demanar informació o pot ser senzillament per compartir expèriencies i coses que ens poden amoïnar. Intentarem respondre el més aviat possible i saber escoltar tot allò que ens voleu fer arribar.

2 comentaris:

aurora ha dit...

QUAN EL COS NO TIRA...
Sé molt bé que hi ha jornades en que el cos cansat no tira. Dies en que voldríem anar a dormir i despertar d’aquí a uns anys quan hagués passat ja tot, fos el que fos... I és normal, un dia toquem fons i descobrim la nostre fragilitat: “no puc més... per la dolença en si; per la duresa dels tractaments i els efectes secundaris, o per tot plegat…”.

Són aquest dies en que tens l’estomac regirat per la quimio, i el cos malparat i dolorit com si t’hagués passat un tren per sobre, o tens la pell socarrimada com un escamarlant per l’acció de la radioteràpia; i potser comences a qüestionar seriosament si te’n sortiràs...
Fins i tot molesten aquells copets a l’esquena , que algú amb la millor de les intencions, et fa per tal d'animar-te.

Si amic/ga meu/va, t’entenc perfectament però ... ALERTA! La fragilitat d’aquets moments és d’una perillositat extrema perquè som com la flama d’una espelma a la que una suau bufadeta pot apagar, així doncs URGEIX SORTIR D’AQUESTA DELICADA SITUACIÓ!!!
Cal buscar la materia prima adecuada per tal de provocar una deflagracio i aconseguir un gran foc que alimenti la nostre vitalitat. És una qüestió de supervivència! Cadascun a de trobar el seu propi "combustible". LES RELACIONS AFECTIVES SON UNA GRAN FONT DE CALOR : LA FAMILIA, ELS AMICS i una idea molt plausible és acostar-se al FAR o fer una “trucadeta” al seu telèfon d’atenció i suport al pacient oncològic, que com sabeu es el 670 089 822 de dilluns a divendres de 10h a13h i de 16h a 19h.

Hi ha una frase que a mi m’encanta i poso en pràctica sovint, diu així : “No te des por vencido ni aun vencido, no te sientas esclavo ni aun siendo esclavo”
I PER DAMUNT DE TOT MAI DEIXIS DE LLUITAR !!
Aurora

Unknown ha dit...

Hola,

M'han parlat d'una planta que té efectes positius sobre els tumors. Es diu Kalanchoe. No es comercialitza habitualment. A Sabadell hi ha un punt de distribució, m'he assabentat.

Algú n'havia sentit a parlar?

Bé, només ho volia compartir amb vosaltres.

Us passo un enllaç on podeu llegir més coses:

http://www.dolcarevolucio.cat/ca/les-plantes/kalanchoe/les-kalanchoe-medicinals

o bé a partir de la pàg. principal: http://www.dolcarevolucio.cat/

Molta salut i molta força!

Maite.